ОСТАННІ НОВИНИ

520 тисяч абонентів за 5 років

Ратуша-ForUm

|

За п’ять років з часу утворення у Львові філії ЗАТ “Київстар Джі.Ес.ЕМ” число її абонентів склало 520 тисяч осіб, повідомив сьогодні під час прес-конференції директор Львівської філії компанії Віктор Чіхранов. За його словами, 90% клієнтів компанії становлять абоненти, що користуються послугами передоплаченого сервісу, а 10% – контрактні абоненти. Львівська філія охоплює 8 областей Західної України, але майже половина абонентів “Київстар” знаходиться саме на території Львівської області.

За словами Віктора Чіхранова, у другому кварталі наступного року філія планує забезпечити зв’язком два райцентри, де його ще немає – Перемишляни і Турку. Крім того, до кінця цього року підприємство має провести оптоволоконну магістраль зі Львова до Києва, що значно пришвидшить процес передачі даних, а наступного року – ще дві магістралі зі Львова до Одеси і Ужгорода.

Водночас, керівник служби зв’язків з громадськістю компанії Ігор Михайленко повідомив, що скоріш за все компанія продовжить дію безкоштовних вхідних дзвінків і після нового року, незважаючи на можливі зміни у законодавстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *