ОСТАННІ НОВИНИ

Населення Львова зменшилося, але шлюбів стало більше

Ратуша-ForUm

|

Упродовж 9-ти місяців демографічна ситуація в місті не покращилась. Станом на 1 жовтня населення міста становило 757,3 тисяч осіб, що на 1,4 тисячі менше порівняно з початком поточного року і на 700 осіб менше, ніж торік. Про це під час засідання виконкому Львівської міської ради повідомив начальник управління економіки Ігор Цвілинюк.

Загалом за 9 місяців у Львові померло 6415 осіб, що на 1367 осіб більше, ніж народилося. Зафіксовано 47 смертей дітей віком до одного року. Із загальної кількості померлих від нещасних випадків, вбивств, самогубств та інших зовнішніх дій в побуті кількість загиблих становить 448 осіб. З них нещасні випадки пов’язані транспортом складають 17,4 відсотків, від випадкових отруєнь алкоголем – 9,2 відсотків, від випадкових падінь – 11,2 відсотків, самогубства та самопошкодження – 8,9 відсотків всіх нещасних випадків.

За дев’ять місяців поточного року зареєстровано на 374 шлюби більше ніж торік, їх кількість становить 4538. При цьому зареєстровано на 183 розлучень менше, ніж у відповідний період минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *