ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина посідає шосте місце за рівнем оплати природного газу

Ратуша-ForUm

|

За підсумками першого місяця опалювального сезону 2003-04 рр. рівень розрахунків підприємств теплової генерації Львівської області склав 80%, що є шостим показником серед регіонів України. Як повідомила прес-служба ДК “ Газ Україна”, населення нашої області продемонструвало один з найвищих рівнів оплати спожитого природного газу.

“Досвід Львівської області свідчить про можливість ефективної співпраці постачальників та споживачів газу” – заявив заступник голови Ради директорів ДК „Газ України” Іван Варга. За його ж словами, відповідно до результатів роботи на початку опалювального сезону, можна впевнено говорити про позитивні зрушення у регулюванні поставок газу підприємствам теплової генерації. У 2003 році населення та бюджетні організації Львівської області спожили 381,3 мільйонів метрів кубічних палива, вартість яких складає 60 млн. гривень, що становить 100% потреб області у природному газі.

Львівська область також є лідером серед регіонів за кількістю встановлених газових лічильників. Станом на 18 листопада лічильниками вимірювалося 53,7% спожитого палива (в середньому по Україні – 35,7%).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *