ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівській газеті” відмовили у задоволенні позову до Сергія Медведчука

Львівський портал

|

“Львівській газеті” відмовили у задоволенні позову до Сергія Медведчука

Рішенням місцевого суду Сихівського району “Львівській газеті” повністю відмовлено у задоволенні позову до голови ДПА у Львівській області Сергія Медведчука. Як повідомив Ратуша-ForUm правник „Львівської газети“ Остап Сеньків, суд визнав дані, що їх приводив цього року під час прес-конференції С.Медведчук щодо Львівської газети правдивими, а відтак, підстав для задовлення позовних вимог видання немає.

За словами О.Сеньківа, поки що рішення про подальше оскарження цього рішення керівництвом “Газети” не прийнято. “Спочатку ми отримаємо і вивчимо рішення суду, а тоді будемо приймати рішення” – підкреслив Остап Сеньків.

Цікаво, що десь той самий чс, коли оприлюднювалося рішення суду, журналісти могли бачити, як пан Медведчук виходив із перукарні “Клеопатра”, поблизу приймальні СБУ.

Нагадаємо, що “Львівська газета” подала в суд на Сергія Медведчука після прес-конференції 17 липня, під час якої, пан Медведчук оприлюднив неправдиві, на думку газети відомості, що стосувалися її тиражу та прибутковості/збитковості. У якості компенсації за це “Львівська газета” вимагала стягнути з відповідача 20 тисяч гривень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *