ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні День спільних дій в інтересах дітей

Львівський портал

|

Заступник голови Львівської облдержадміністрації з питань соціальної політики, розвитку туризму, курортів та рекреації Богдан Матолич підбив підсумки зробленого в сфері молодіжної політики Львівщини. Оскільки сьогодні виповнюється 14 років від прийняття Генеральною Асамблеєю ООН Конвенції про права дитини, що набула чинності для України з 1991 року.

Нині планується провести обстеження всіх будинків-інтернатів, сиротинців та дитячих навчальних закладів, реалізувати низку дитячих акцій, День відкритих дверей органів дитячого самоврядування та семінар-тренінг “Через минуле у майбутнє”.

“Кожна молода людина повинна відчути , що її проблеми вирішують” – підкреслив Богдан Матолич. За його ж словами, на Львівщині розроблена концепція молодіжної політики, яка передбачає створення бюджетних і госпрозрахункових структур, сформована мережа соціальних центрів, які займаються проблемами молоді та розроблено 30 державних та регіональних програм покращення становища молодих людей Львівщини.

Нині вже функціонує Львівський обласний молодіжний Центр праці, який, до речі, працевлаштував 600 молодих людей, почав діяти обласний Центр роботи з науковою молоддю та Центр підтримки сім’ї тощо. “На цьому ми не зупинемося ” – підкреслив Богдан Матолич. Адже сьогодні області ще потрібен Центр обдаровоної молоді, в деяких районах є необхідність створення Центру наркозалежної молоді, Центру молодіжного патріотичного виховання та Центру проблем сільської молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *