ОСТАННІ НОВИНИ

Створено дитячі дорадчі ради

Львівський портал

|

Головне управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації за сприяння представницива Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні реалізує проект з питання створення Дорадчих Рад дітей при органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів заступник голови ЛОДА Богдан Матолич.

За його слвоами,на сьогодні при районнних державних адміністраціях Жовківського, Стрийського, Мостиського та Турківського районів створені і діють дорадчі ради дітей, кожна з яких має своє положення, згідно з яким діє і свій механізм прийняття і реалізації рішень. Така форма участі громадськості, особливо дітей у прийнятті рішень в Україні реалізовується вперше.

Підсумком даного проекту буде науково-практична конференція “Участь дітей у прийнятті рішень на місцевому рівні”, протягом якої представники районів, у яких створені дорадчі ради з дітей, ділитимуться досвідом роботи, обговорюватимуть доцільність створення таких рад у кожному районному центрі Львівщини та в інших областях. Буде прийнято положення про дорадчі ради з дітей та вироблено єдиний механізм їхнього функціонування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *