ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали сімох іноземців

Львівський портал

|

Затримано трьох громадян Молдови , трьох громадян Грузії та двох – чеченців, громадян Росії, повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Вчора оперативно-пошукова група застави “Оноківці” Чопського прикордоного загону в 900 метрах від лінії державного кордону в адміністративному порядку затримала трьох громадян Молдови, які мали при собі внутрішні паспорти і на територію України потрапили цілком легально два дні тому через пункт пропуску “Мамалига”. Після проведення процедури встановлення особи затриманих відправлено потягом до Чернівців.

Громадян Грузії, які мали при собі закордонні паспорти та еміграційні картки з маршрутом до Києва, затримав прикордонний наряд „Контрольний пост“ на залізничній станції Чоп в потязі № 81 сполученням Київ – Ужгород. Після з’ясування обставин перебування в прикордонній зоні в документах затриманих проставлено заборону на в’їзд в Україну терміном на 1 рік та відправлено потягом до Києва.

Двох громадян Чечні затримали прикордонники Чопського загону в одному з готелів міста Ужгород, які мали при собі внутрішні російські паспорти та міграційні картки. Підставою для затримання стало порушення порядку перебування іноземців на території України, адже мета поїздки та маршрут, котрі були вказані в міграційних картках, не збігалися з фактичними. Після проведення відповідної роботи з затриманими, прийнято рішення депортувати їх та заборонити в’їзд в Україну терміном на 1 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *