ОСТАННІ НОВИНИ

Губернатор зустрічався з головами творчих спілок Львівщини

Львівський портал

|

18 листопада під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олександра Сендеги з головами творчих спілок Львівщини, вирішено напрацювати угоду про співпрацю. Про це Ратушу-ForUm повідомляє прес-секретар О. Сендеги Іванна Попович.

Голова ліги творчих спілок Львівщини Іван Самотос вважає, що зустрічі на такому рівні потрібні обом сторонам. “Необхідно виробити спільні стратегічні напрямки, – сказа він. – Коли ми разом будемо працювати над проблемами, то лише в такому випадку будуть позитивні результати. Слід зміцнювати та укріплювати культуру, духовність не лише на Львівщині, а в усій Україні, але без підтримки облдержадміністрації та керівника області нам це не вдасться.” І. Самотос запропонував найближчим часом спільно напрацювати проект угоди між творчими спілками та облдержадміністрацією.

На думку О. Сендеги треба виробити програмний документ на 5-7 років згідно якого впродовж усього терміну можна було б вирішувати питання, які сьогодні цікавлять мистців.

Крім цього учасники зустрічі обговорювали критичний стан більшості приміщень, в яких перебувають спілки, а також попросили посприяти у фінансуванні книговидавництва та організації різних мистецьких заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *