ОСТАННІ НОВИНИ

Продовжується судове протистояння “Львівської газети” та ДПА

Львівський портал

|

Сьогодні місцевий суд Сихівського району продовжив розгляд позову “Львівської газети” проти ДПА та Сергія Медведчука.

“Львівська газета” далі продовжує відстоювати свою ділову репутацію. Слова Медведчука на прес-конференції в липні “вони завжди були збитковими, а за останній тиждень стали прибутковими”, на думку представників видання, вплинули на підрив іміджу, зацікавленості клієнтів у рекламі і таке інше. “Газета” стверджує, що зараз вони стали справді збитковими і обвинувачують в цьому Медведчука.

Адвокати відповідача наголосили свою увагу на дати ряду документів. Зокрема, в травні “Газета” подала декларацію про доходи в ДПА, в якій містилося, що за перший квартал цього року ТзОВ “Львівська газета” зазнала збитків у сумі понад 36 тисяч гривень. 6 червня була подана уточнююча декларація, в якій зазначалося, що протягом першого кварталу товариство було прибутковим. Сторона відповідача звернула увагу суду на те, що уточнююча декларація була подана після листа податкової про планову перевірку ЗМІ.

“Львівська газета” заявила, що тоді допустився помилки бухгалтер, а керівництво газети вчасно її виявило і виправилося. У свою чергу “Газета” закцентувалася на слові “завжди”, що його промовив на конференції Медведчук. За попередні два квартали існування ТзОВ “Львівська газета” була прибутковою. Представники цього ЗМІ обурені, що за єдиний збитковий квартал, і до того ж помилку, їх обвинувачують у збитковості від початку існування.

Проте адвокати ДПА відмовилися звертати увагу на філологічних особливостях слова “завжди” і пропонують його розуміти, як термін, який означає перший квартал 2003 року.

Сьогодні виступили також перші свідки, зокрема керівник рекламного відділу Аліна Чичкань, яка розповіла про відмову деяких поважних клієнтів співпрацювати з “Газетою” через те, що вони бояться ДПА. Через відсутність решти свідків, суд перенесений на 14:00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *