ОСТАННІ НОВИНИ

Сесія обласної ради обіцяє бути гарячою

Львівський портал

|

Головними питаннями запланованої на 25 листопада сесії обласної ради стануть перегляд бюджету області за підсумками роботи економіки області за 9 місяців та виконання програми соціально-економічного розвитку за цей же час, повідомив сьогодні голова фракції “Наша Україна” у Львівській обласній раді Олег Канівець. Водночас, до порядку денного планують внести такі питання як звіт керівництва обласної міліції та інформацію медико-санітарних служб області щодо ситуації у Верблянах.

Як зазначив депутат обласної ради Михайло Ваврін, депутати обласної ради хочуть вислухати керівників міліції з приводу останніх резонансних злочинів, які й досі залишаються нерозкритими, а також з приводу ряду інцидентів, що трапилися у Львові за останній час – починаючи від крадіжок в офісі СДПУ (о) і до інцидентів з обласним осередком Партії регіонів.

Михайло Ваврін також підтвердив інформацію Петра Олійника, що львівська міліція знає учасників нападу на редакцію газети “Молода Галичина”, однак жодних подробиць не назвав, посилаючись на те, що інформація була усною і письмових документів з цього приводу поки що немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *