ОСТАННІ НОВИНИ

Програму соціально-економічного і культурного розвитку Львова на 2004 рік треба серйозно доробляти

Львівський портал

|

Нещодавно депутати бюджетної комісії міської ради отримали для перегляду проект програми соціально-економічного і культурного розвитку Львова на 2004 рік, яка розроблена Управлінням економіки міської ради. Депутат міської ради Юрій Кужелюк проаналізував цей документ.

Спершу Юрій Кужелюк, нагадав про аналогічну програму минулого року, яка приймалася після затвердження бюджету. На думку Кужелюка, минулорічну програму прийняли для галочки, бо так належить за Конституцією, але цього року так бути не може. “Спершу повинний бути затверджений звіт за минулий рік та програма на наступний, а потім бюджет. В кінці грудня, на початку січня бюджет так чи інакше буде прийнятий, так що програма соціально-економічного і культурного розвитку Львова на 2004 рік до цього часу повинна бути затверджена” – говорить Юрій Кукжелюк. Він наголосив, що проект програми, запропонований управлінням економіки, ще не готовий і буде перероблятися та доповнюватися, тому пан Юрій стримався від конструктивної критики документу.

“На жаль, нема суттєвих відмінностей в принципах побудови минулорічної та цьогорічної програм “-, вважає Юрій Кужелюк, -“подібний документ не повинен нести констатуючого характеру, а мають бути поставлені чіткі цілі.”

За його словами, у програмі відсутній розділ, у якому було б вказано, звідки взяти кошти на потрби міста. “Дуже мало місця призначено в програмі на дохідну частину, не вказані основні стратегічні напрямки, які ми будемо розвивати у Львові у 2004 році” – підкреслив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *