ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер розпочнеться інформаційний ярмарок “Сучасна Британія”

Львівський портал

|

Цього четверга у Львівському національному університеті ім. І.Франка розпочнеться інформаційний ярмарок “Сучасна Британія”, що триватиме протягом чотирьох днів.

Перший день ярмарку проходитиме під гаслом “Європа для всіх” і розпочнеться він виставами молодіжного інтерактивного театру та Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької для дітей Львова, тематикою яких буде “Усі діти найкращі, тому що вони рівні”. Окрім цього відбудуться круглі столи “Розширення європейського союзу та Україна: погляд молоді”, “Процеси європейської інтеграції в освіті” , “Національна база даних британських постачальників” та інші. Також до уваги учасників ярмарку відкриється експозиція Посольства Великої Британії та Британської Ради в Україні, на якій представлять низку британських книжок та видавництв.

У п’ятницю темою ярмарку буде “Британська освіта найкраща для тебе”. Цього дня відбудеться низка заходів, які висвітлюватимуть пріоритетні тенденції навчання, методичні альтернативи вивчення і навчання сучасних іноземних мов, про прогрму з англійської мови для спеціального вжитку та підготовку до вступу в британські університети за допомоги підготовчих курсів, які провадять приватні школи, тощо.

На вихідних львів’яни зможуть ознайомитися з “Британією творчою”. В ці дні показуватимуть низку документальних фільмів, зокрема “Уельс”, “Коротка історія Північної Ірландії”, та художні фільми “Late Night Shopping” та “Wonderland”. Відбудеться презентація Маї Гарбузюк для театрознавців та шанувальників англійської літератури “Шекспір в англійських театральних постановах” , презентпція О.Кириленка для викладачів та студентів “Сучасна поезія Великої Британії” та презентація он-лайн ресурсів Британської Ради у Львові “Learn English”. Ярмарок завершиться святкуванням 10-ї річниці Британської Рапди у Львові в клубі-кафе “Лялька”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *