ОСТАННІ НОВИНИ

Західне регіональне управління прикордонної служби працює на “добре”

Львівський портал

|

З 10 по 16 листопада, в Західному регіональному управлінні ДПС України здійснювалася інспекторська перевірка згідно плану основних заходів роботи aдміністрації Державної прикордонної служби України. Подібна перевірка здійснювалася вперше.

Перевірці підлягли управління, підрозділи Мукачівського прикордонного загону, офіцерський склад управління Західного регіонального управління.

Як повідомляє прес-служба Західного регіонального управління державної прикордонної служби України, загалом було перевірено 11 напрямків: стан бойової готовності з охорони державного кордону, здійснення пропуску через кордон, охорона його ділянки між пунктами пропуску та інші. За підсумками перевірки, стан роботи з комплектування та ведення обліку особового складу в структурних органах охорони кордону та підрозділах забезпечення регіонального управління оцінено „добре”. Стан інженерного, технічного та тилового забезпечення органів охорони кордону регіонального управління в цілому дозволяють виконувати поставлені задачі, загальна оцінка – „задовільно”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *