ОСТАННІ НОВИНИ

Єдиного кандидата від опозиції треба визначити ще до зими – Андрій Шкіль

Львівський портал

|

Поки що серед опозиції ведуться переговори про початок переговорів, але єдиного кандидата треба визначити вже до зимових свят, бо після – буде запізно, заявив сьогодні під час прес-конференції лідер УНА – УНСО Андрій Шкіль.

За його словами, він вже пропонував Ющенкові сісти за стіл переговорів і готовий був прийти “з закритими очима”, але з тогочасу вже минуло три тижні і досі все залишаються на своїх місцях. “В Ющенка є бажання домовитися, але є й оточення” – вважає Шкіль. І саме це оточення, на його думку, постійно переконує лідера “Нашої України”, що він самодостатній і об’єднуватися йому ні з ким не треба. Найкращий вихід, це щоб оточення лідерів, самі зустрілися і спробували домовитися. Кого саме А. Шкіль назвав “оточенням” він наразі відмовився сказати, але пообіцяв, що у випадку, якщо переговори і далі блокуватимуться, він обов’язково назве цю особу.

На його думку, напруження, яке спостерігається останнім часом в уряді – блокування трибуни вигідне аж ніяк не опозиції, а Банковій. Завтра, за словами Шкіля, буде визначальний день для українського політикуму, опозиція повинна сама вирішити чи далі блокувати роботу сесії, але в будь-якому випадку не йти на повідку у провокаторів. “В опозиції має бути генеральне завдання – розпочати процес об’єднання і процес не за горами” – сказав Шкіль, – “Я думаю, опозиція мала б визначення єдиного кандидата на президентських перегонах, але він має бути ще й єдиним лідером опозиції, хоча б до початку офіційної президентської компанії”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *