ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни обмінялися з поляками досвідом розвитку малого і середнього бізнесу

Львівський портал

|

Голова Народно-демократичної партії Польщі Роман Ягелінський та заступник міського голови з питань економічної та соціальної політики Олег Мірус на сьогоднішній зустрічі в стінах мерії обмінялися досвідом роботи над проблемами розвитку середнього класу в Польщі та Україні, а також обговорили перспективи розвитку малого і середнього бізнесу та подальшої економічної співпраці між поляками та українцями.

“Ми надаємо велике значення становленню середнього класу на підгрунті розвитку малого та середнього підприємництва” – підкреслив Роман Ягелінський. Олег Мірус в свою чергу зазначив, що сьогодні міська влада Львова теж спрямовує основні зусилля на зміцнення малого і середнього бізнесу, оскільки, на його думку, великі підприємства породжують і великі проблеми. Адже саме вони є найбільшими боржниками. За словами Олега Міруса, на розвиток малого і середнього бізнесу влада міста в наступному році планує виділити 200-300 тисяч гривень.

Крім цього, обидві сторони висловили сподівання, що в подальшому співпраця між поляками і львів’янами, яка в основному зосереджена на малому бізнесі, переросте в більші інвестиційні процеси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *