ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське представництво “Нашої України” засуджує провокативні дії – Петро Олійник

|

Львівське представництво блоку “Наша Україна” розповсюдило заяву свого керівника Петра Олійника у зв’язку із останніми провокативними подіями, що відбуваються у Львові. Подаємо повний текст заяви:

„В Україні розпочали війну провокацій, від яких блок Віктора Ющенка “Наша Україна” неодноразово відмежовувався. Нам немає в чому виправдовуватися, бо в нас нема зерна неправди за собою. Не ми вигадали термін “нашизм” і не ми штовхаємо народ до міжетнічного, міжрегіонального, міжпартійного протистояння. Львів, на жаль, перетворився у полігон глибокоосмислених провокацій.

Це випробування для кожного мешканця, для кожного чиновника, це випробування і для блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”. Львівське представництво блоку жорстко засуджувало і засуджуватиме провокативні дії, скеровані проти партнерських політичних партій, культурних товариств чи громадських організацій. Ми переконані, що львів’яни давно зрозуміли: справжні “моджахеди” ховаються зи тими відсотками мінімальної довіри, які нині демонструє їм український народ.

Керівник блоку “Наша Україна” у Львівській області Петро Олійник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *