ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувала друга частина “Форуму громадських ініціатив”

|

Друга частина “Форуму громадських ініціатив”: “Економічні можливості – в молодіжний простір”, організаторами якої є управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА та Львівська міська громадська організація “Дівочий клуб ”Юнка”, стосується формування взаємовигідних умов працевлаштування для молоді, бізнесових сфер та держави.

“Сьогодні навчальні заклади часто не адаптовані до сучасних потреб ринку, а це не завжди сприяє працевлаштуванню. Внаслідок несприятливих умов працевлаштування у Львівській області спостерігається зростання показника кількості трудових мігрантів” – зазначила голова ради ЛМГО “Дівочий клуб ”Юнка” Лілія Гук. На її думку, формування ринку праці Львівщини триває в складних умовах, які впливають на вимоги працедавців і можливості претендентів, на створення нових робочих місць і започаткування та розвиток підприємницької діяльності. Тому організатори проекту намагаються привернути увагу влади, бізнес-структур, громадськості та ЗМІ до проблем працевлаштування молоді у Львівській області. Проект здійснюватиметься у Жовківському та Яворівському районах, а також у Прикарпатському і Люблінському воєводствах з метою обміну досвідом та пошуку шляхів прикордонного співробітництва.

Проект “Форум громадських ініціатив: “Економічні можливості – в молодіжний простір” працював з травня до листопада цього року за підтримки Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку. Учасники сьогоднішнього круглого столу планують підвести підсумки проведених робіт та скласти план подальшої взаємодії і передати його представникам влади для реалізації.

Першим етапом форуму були дебати “Спввідношення потреб учнів, випускників та пропозиції малого та середнього бізнесу”, які відбувалися в професійно-технічних училищах № 60 в місті Рава-Руська та № 65 в Новояворівську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *