ОСТАННІ НОВИНИ

24 тисячі львів’ян підписалися за всенародне обрання президента

|

Протягом неділі та понеділка 16 тисяч 173 львів’ян прийшли до організованих нашоукраїнцями наметів і сказали “так” всенародній акції “Україні – народного президента”. А у вівторок за всенародне обрання президента волонтерам вдалося зібрати 7 тисяч підписів. На думку керівника представництва блоку “Наша Україна” у Львівській області Петра Олійника, до кінція місяця ця цифра сягне 300 тисяч.

Зараз на Львівщині підписи збирають в 21 пересвному наметі, причому 5 з них розташовані у Львові. За словами Петра Олійника їх кількість планують збільшити до 38, 12 з них будуть у Львові. Загалом такі намети сьогодні працюють в 15 областях України, а до кінця тижня акція вона охопить всі 25 областей. Вже цими вихідними акція стартуватиме в Криму і на Волині, 22 листопада відбудеться з’їзд демократичних сил в Києві, опісля чого до акції залучать Донецьк.

„Це єдиний засіб змінити діючий режим в Україні. За 90 днів ми повинні зібрати 3 млн голосів, але я впевнений, що нам це вдасться швидше“ – підкреслив Петро Олійник. За його словами, жодних провокацій на Львівщині, які б першкоджали роботі волонтерів не було, хоча їх зафіксовали в трьох східних областях України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *