ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська ДПА зібрала податків понад план

|

За десять місяців поточного року ДПА у Львіській області забезпечила надходження до Зведеного бюджету в сумі 1479,8 млн.грн, що на 142,6 млн грн. більше порівняно з аналогічним періодом 2002 року. Причому, 83,3 млн. грн зібрано понад план. Про це Ратуша-ForUm повідомили у прес-центрі ДПА у Львівській області.

Як стверджують податківці, цього року вони очікують, що до Державного бюджету надійде 1028 млн. грн. Таких результатів, на їх думку, вдалося досягти за рахунок суттєвого скорочення податкового боргу, який зменшили наполовину – до 670 млн. грн.

Протягом сотанніх років з податковими боргами розрахувалися ВАТ “Західенерго”,ВАТ “Іскра”, ВАТ “Миколаївцемент”, ВАТ “Жидачівський целюлозно–паперовий комбінат”, Львівський лікеро-горілчаний завод. Цьому, на думку податківців, також сприяла підтримка планів фінансового оздоровлення підприємств–боржників податковою службою Львівської області. Так, за клопотанням ДПА у Львівській області ВАТ “Західенерго” було розстрочено 130,6 млн. грн. заборгованості, а Львівському лікеро-горілчаному заводу – 6 млн. грн. У той же час, за останні 5 років кількість збиткових підприємств скоротилася більш ніж на 4,5 тисячі підприємств. Сьогодні збитково працюють 623 підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *