ОСТАННІ НОВИНИ

Малятка з “Веселки” отримали подарунки від фонду “Малятко”

|

Учора вихованці садка-школи “Веселка”, що на вулиці Китайській, отримали подарунки від благодійного фонду “Малятко”: різноманітні спортивні знаряддя та радіоапаратуру. Така акція у рамках співпраці між громадськими організаціями та Львівською міською радою відбувається вже не вперше.
Як розповіла кореспондентові провідний фахівець зі зв”язків з громадськістю обласного відділення фонду “Малятко” Марія Маланюк, благодійна організація систематично надає допомогу хворим дітям, сиротам та молоді, позбавленої опікунства. Представники фонду вже встигли побувати у Харківській, Хмельницькій, Дніпропетровській й Тернопільській областях, але найбільша увага приділяється Львівщині та, зокрема, самому Львову.
“Управління культури, освіти, охорони здоров’я Львівської міської ради завжди намагалися співпрацювати з громадськими організаціями, благодійними фондами, – прокоментувала подію заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Ірина Романів. – Від результату такої співпраці виграють обов’язково обидві сторони. Ми підтримуємо громадські організації, які працюють з молоддю, – підтримуємо фінансово і організаційно. Сьогодні був приклад того, як благодійний фонд “Малятко” надав серйозну допомогу (на суму 6 700 грн.), яка необхідна для цієї школи. Ми домовляємося, щоб до свята Миколая фонд “Малятко“ погодився надати допомогу й іншим закладам освіти для малюків”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *