ОСТАННІ НОВИНИ

260 студентів ЛНУ ім. І.Франка отримали канадські стипендії

|

В ці хвилини у Львівському національному університеті ім. І.Франка відбувається 5-те урочисте вручення канадських стипендій кращим студентам всіх факультетів.

13 студентів з кожного факультету отримують по 100 канадських доларів за успіхи у навчанні, високу громадську активність чи просто за потреби матеріальної допомоги. Окрім того, цьогоріч організатори благодійного фонду “Філософський проект” окрему групу нагороджених вирішили сформувати із 22 студентів, які мають проблеми із зором.

“Ще п’ять років тому, коли проект лише зароджувався, він видавався доволі авантюрним. Проте тепер ми впевнено можемо сказати, що він успішний. Ми сподіваємося, що після отримання стипендій зміниться спосіб студентського бачення світу” – зазначив доцент філософського факультету, директор фонду “Філософський проект” Олег Фешовець. Він також закликав студентство, яке отримало канадські гроші написати листа-подяку тим людям, з доброї волі яких вони одержали сьогодні стипендії.

За 5 років за ініціативи благодійного фонду “Філософський проект” та української громади м. Торонто та фундації “Енциклопедія України” канадські стипендії отримало понад 1000 студентів ЛНУ ім.І.Франка. “Ця акція сприяє зміцненню зв’язків між Україною та Канадою” – підкреслив надзвичайний і повноважений посол Канади в Україні Ендрю Робертсон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *