ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїде новий Гаррі Поттер

|

7 листопада у Львові в “Українській книгарні” презентуватимуть нову книжку Джоан Ролінг “Гаррі Поттер і орден Фенікса” в українському перекладі. Поки що в книгарні немає жодного її примірника. Ймовірно, що їх привезе завтра перекладач Віктор Морозов, який власне презентуватиме новоствореного “Гаррі…” Сьогодні книжку презентують в Києві. Про це Ратушу-ForUm повідомила директор “Української книгарні” Ольга Огризко.

За її словами, лише вчора ввечері книжку забрали з видавництва “А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га” до київського “Українського дому”, а тому її ще майже ніхто не бачив. Після презентації в столиці Віктор Морозов приїде до Львова і, мабуть, завтра привезе з собою книжки. Всі інші деталі пов’язані з презентацією 5-ої книжки “Гаррі Поттера” будуть відомі також лише завтра.

Як повідомляє “Львівська газета” посилаючись на директора видавництва “А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га” Івана Малковича, цього разу не було особливих проблем з отриманням авторських прав, але були суто технічні проблеми – пропала угода. На щастя, всі проблеми вирішені і український переклад чергового нарешті побачить світ. “Гаррі Поттер і орден Фенікса” вийде накладом 60 тисяч і матиме 815 сторінок. До речі, презентацію в Києві попередньо планували на 7 листопада, але вирішили зробити це на день швидше, щоб здобути пальму першості і випередити Німеччину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *