ОСТАННІ НОВИНИ

Карітас Україна проведе науково-практичну конференцію

|

10-12 листопада у Трускавці відбудеться конференція Міжнародного благодійного фонду “Карітас Україна”. Під час якої відбудуться щорічні збори директорів єпархіальних організацій Карітас. Про це Ратушу-ForUm повідомили в Карітас Україна.

На конференції розглядатимуть питання благодійності і Церкви, ролі і місії Карітасу в суспільстві, а також партнерства Карітасу України з аналогічними організаціями Європи і світу. Для обговорення заплановано чотири дискусії на підставі яких будуть висунуті пропозиції і доповнення до планів подальшої діяльності.

Конференцію проводитимуть в приміщенні єпархіального управління Самбірсько-Дрогобицької єпархії Української греко-католицької церкви.
Участь у конференції візьмуть участь Прокуратор УГКЦ при Апостольському Престолі, голова Наглядової ради МБФ Карітас Україна, преосвященний Владика Гліб Лончина, єпископ-ординарій Івано-Франківської єпархії Софрон Мудрий, єпископ Самбірсько-Дрогобицький Юліан Вороновський, керівництво благодійного фонду “Карітас Україна” та єпархіальних організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *