ОСТАННІ НОВИНИ

179 будинків Львівської області все ще мерзнуть

|

На сьогодні у Львівській області експлуатується 99 відсотків всіх котелень, тобто в помешкання подає тепло 961 котельня із 967. Внаслідок цього 179 будинків у Львові та районах області від початку опалювального сезону все ще не обігріваються.

“ Сьогоднішня ситуація – це недопрацювання тієї чи іншої гілки влади. Відповідати за невчасно подане тепло повинні ті кому належить котельня, адже 143 будинки, що нині не обігріваються, є відомчими” – повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Леонід Мельник. Він розповів, що зараз ремонтується котельня шкірвендиспансеру, за роботу якої відповідальна Міська рада, не працює котельня ВАТ”Полімаш” в Ходорові, через що не отримують тепла 5 будинків, мерзне військове містечко в с.Липівка, Ремезівська середня школа в Золочівському районі та декілька будинків в Бориславі.

В найгіршому стані сьогодні перебувають 53 будинки, які знаходяться у військових відомствах, а також помешкання, яким не подають тепла акціонерне товариство “Галбуд”, “Промхімсантехмонтаж” та ВАТ”ЛАЗ”. За словами Леоніда Мельника, вчора голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега проводив нараду з керівниками цих підприємств, і вони зобов’язалися “зігріти” помешкання, за які відповідають їхні підприємства, вже до кінця цього тижня.

Леонід Мельник запевнив, що зниження тиску в газопроводах не пердбачається, адже листопад повністю забезпечений лімітами газу, завдяки стовідсотковому розрахунку за його споживання в жовтні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *