ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові починаються Дні Партії Регіонів

|

З 5 по 10 листопада в Україні пройдуть Дні Партії регіонів, які присвячені 6 річниці її створення. У зв’язку з цим у Львові проводитимуть круглі столи, конференції і спортивні змагання. Святкування пройдуть під гаслом “Сильні регіони – міцна держава – заможні люди”. Про це Ратушу-ForUm повідомив перший заступник голови ЛОО “Партія регіонів” Микола Кулик.

За його словами, під час святкування Партія регіонів проведе круглий стіл на ЛТБ. 7 листопада відбудеться науково-практична конференція в ЛНУ ім. І. Франка, де з доповіддю виступить голова ЛОО Олексій Радзієвський. Під егідою партії також планують організувати спортивні змагання. А на 10 листопада заплановано зустріч з журналістами.

“Ці святкування пройдуть по всій Україні у зв’язку з тим, що 11 листопада ми святкуємо день створення партії” – М. Кулик. “Ми на практичних заходах хочемо показати народові, що хочемо працювати, а не галасувати, – сказав він. – Люди повинні зрозуміти, що наше основне завдання – забезпечити високий рівень населення”.

Як повідомив голова ЛОО Партії регонів Олексій Радзієвський, цілком ймовірно, що на святкування до Львова приїдуть народні депутати, але хто саме, він знатиме лише після повернення з Києва, куди виїхав вчора ввечері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *