ОСТАННІ НОВИНИ

Сім надзвичайних ситуацій пережив Львів протягом жовтня

|

Сім надзвичайних ситуацій сталося у Львові у жовтні – повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради. Три з них стосувалися повідомлень про замінування навчальних закладів – СШ № 8 та ВПУ № 48, та супермаркету “Арсен”. Усі вони не підтвердилися.
У кафе “Цісарська кава” невідомий з хуліганських мотивів розлив в приміщенні невідому речовину, схожу на ртуть. Оперативна група у складі працівників управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, санітарно-епідеміологічної служби міста детально обстежила приміщення і металевої ртуті не виявила. Не виявлено і парів ртуті. Проте для гарантії безпеки було проведено демеркуризацію підлоги.
29 жовтня у Франківському районі, у подвір`ї двоповерхового цегляного будинку знайшли боєприпас – 127-міліметровий артилерійський снаряд. Фахівці вибухово-технічної служби УМВСУ у Львівської області обстежили територію і вилучили снаряд для подальшого знешкодження.
23 жовтня о 6 год. 40 хв. ранку у приватному одноповерховому двоквартирному житловому будинку на вул. Чуваській у житловій кімнаті через застарілі конструкції обвалилися стеля. Загиблих і травмованих немає. Мешканців квартири забезпечили предметами першої необхідності і тимчасово переселили. Управлінню житлово–комунального господарства доручено виконати протиаварійні ремонтно–відновлювальні роботи у зруйнованому будинку вартістю близько 20 тис.грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *