Леву потрібна реанімація

|

Рівно місяць – з третього листопада по третє грудня, у Львові триватиме студентський конкурс плакатів та есе на тему проблем збереження пам’яток Львова “Леву потрібна реанімація”. Конкурс проводить благодійний фонд “Збереження історико-архітектурної спадщини Львова”, щоби ще раз наголосити на унікальності та самобутності культурного середовища Львова та привернути увагу до проблеми руйнування і відновлення пам’яток нашого міста.
За умовами конкурсу, приймаються студентські плакати, виконані в будь-якій техніці обмежень немає (живопис, графіка, колаж, повноколірні, чорно-білі та інші), формату А2, або електронний варіант розміром 210*297 мм у форматі TIFF, або JPG з розширенням 300 пікселів для повноколірного і 600 – для чорно-білого; та есе об`ємом до 2-х друкованих сторінок А4 (12-м кеглем з одинарним пропуском). Роботи слід надсилати за адресою: 79006, а/с 11048, Львів-6. Разом з конкурсними роботами подавати: прізвище та ім`я, вік, ВНЗ (факультет, група), поштову адресу та телефон та зазначити: “На студентський конкурс”.
Виконавців найкращих робіт Фонд обіцяє нагородити цінними подарунками, а також розташувати їхні плакати на щитах міста, а есе надрукувати у львівських газетах та видрукувати в окремій збірці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *