ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорюватимуть правові проблеми інтелектуальної власності

|

6-7 листопада у Львові відбудеться Міжнародна наукова конференція „Право інтелектуальної власності в Україні у контексті європейського та міжнародного права”, під час якої учасники розглядатимуть проблеми права інтелектуальної власності в Україні з наближенням його до норм європейського і міжнародного права. Організаторами конференції виступають Британська Рада в Україні, ЛНУ ім І.Франка і Центр інтелектуальної власності та предачі технологій Національної академії наук України.
Конференція, зокрема, торкнеться питань адаптації законодавства України з охорони інтелектуальної власності до норм європейського та міжнародного права, охорони авторських та суміжних прав, патенти, промислові зразки, торговельні марки та боротьба з піратством.
В конференції візьмуть участь представники Міністерства юстиції України, Державного департаменту інтелектуальної власності України, Українсько-Європейського консультативного центру з питань законодавства, Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності Лондонського університету, Міністерства культури Польщі та інших організацій. За підсумками конференції буде видано збірник матеріалів.
Це вже друга конференція з серії „Європейське право сьогодні: наука, освіта, практика”, започаткованої Британською Радою та Львівським національним університетом ім. Івана Франка – перша конференція відбулась 21 березня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *