ОСТАННІ НОВИНИ

Міськвиконком- ВАТ “Іскра” : діалог розпочався

|

У суперечці між міськвиконкомом та ВАТ “Іскра” окреслилися тенденції до примирення. Як стало відомо Ратуша-ForUm, у цей момент відбувається зустріч міського голови Львова Любомира Буняка та голови правління ВАТ “Іскра” Мирона Костіва. Ця зустріч проходить за закритими дверима, однак зрозуміло, що йдеться про суперечку довкола земельної діялнки у Сихівському житловому масиві.

Врешті, ще наприкінці минулого тижня міська влада в особі заступника міського голови з питань містобудування та землеустрою Василя Лозинського опарилюднила свої пропозиції щодо виходу з конфлікту. У відкритиому листі на адресу керівництва ВАТ “Іскра” В.Лозинський запропонував укласти інвестиційну угоду з управліням капітального будівництва міськвиконкому на спорудження багатоквартирного житлового будинку в Сихівському районі.

Нагадаємо, що на зватра заплановане перше судове засідання у зв’язку із позовом ВАТ “Іскра” про визнання недійсним рішення Львівського міськвиконкому, згідно із яким скасовувалося рішення міської ради від 1993 року про надання ВАТ “Іскра” у постійне користування земельної ділянки площею 1,8 га.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *