ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” поїдуть до Бразилії

|

9 грудня після короткотермінової відпустки “Карпати” вирушать на перший тренувальний збір в штат Парана, що у Бразилії. Про це журналістам повідомив почесний президент львівського клубу, народний депутат України Петро Димінський.

Після цього команда працюватиме над фізичною підготовкою у Трускавці. Опісля чого черговий збір (наприкінці лютого – на початку березня) львів’яни проведуть в Анталії (Туреччина), а підсумковий тренінг здійснять на базі ”Ференцвароша” в Угорщині. Зараз в клубі триває селекційна робота. Група селекціонерів переглядає низку гравців, але головне придбання “Карпати” планують зробити у Бразилії, повідомив Петро Димінський. За його словами, на сьогодні команда потребує одного-двох форвардів, правого півзахисника та центрального захисника, а ще кількох футболістів планують виставити на продаж.

Зрештою, Петро Димінський прозоро натякнув на те, що теперішнього тренера “Карпат” Мирона Маркевича може спіткати доля його попередника – Івана Голаца – в разі,я кщо не буде відповідного результату. Однак коли саме буде оцінюватися вагомість отого результату, Петро Димінський не сказав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *