ОСТАННІ НОВИНИ

Голова обласної ради відмовляється від службової квартири і сенчуківського “мерседеса”

|

Голова обласної рали Михайло Сендак відмовляється від службової квартири, що її придбало для нього у престижному районі Львова Управління капітального будівництва обласної адміністрації. “Мені напевно було б зручніше взимку жити у Львові, а не добиратися щодня з Дрогобича і назад, але я не хочу, аби мені витикали тією квартирою, тому заздалегідь заявляю, що жити у ній не буду” – підкреслив голова Львівської обласної ради. За його словами, найкращим виходом для області буде продати цю квартиру, а кошти переказати на вирішення соціальних проблем області.

За словами М.Сендака понад 1,1 млн гривень були передбачені у цьогорічному бюджеті на придбання службового житла для керівництва обласної ради та адміністрації. Він до моменту мітингу есдеків нвіть не бачив тієї квартири і тільки тоді поїхав та поцікавився, як вона . Це трикімнатна квартира у будинку люкс на вулиці Дорошенка, площею 66 м.кв. Вартість її, за словами М.Сендака – 408 тисяч гривень.

Крім того, голова обласної ради пішов на ще один радикальний крок – він вирішив продати так званий “сенчуківський” мерседес – “мерседес-500”, куплений за 155 тисяч доларів ще за головування в раді та адміністраіції Степана Сенчука. За словами М.Сендака, місяць тому закінчився термін дії угоди про оренду цього авта для обласної адміністрації і постало питання подальшого його використання. “ Я вирішив не продовжувати угоду з ОДА, а оскільки сам не користуюся цим автомобілем, то найкраще рішення – продати його якомусь бізнесмену” – підкреслив голова обласної ради. За його словами, за ці кошти можна купити 12 машин швидкої допомоги для районів обалсті, які потребують такої техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *