ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочато прокладання нової трамвайної колії між вулицями Дорошенка та Коперніка

|

У Львові розпочато роботи з прокладання трамвайної колії на перемичці між вулицями Дорошенка та Коперніка (в районі СШ №9): планується вирити котлован, провести трамбування ґрунту та покласти плити, – повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Львівського міськвиконкому Ярослав Вовчак. Наступного ж року ці роботи продовжаться на вулиці Дорошенка, також буде демонтовано колію на вулиці Словацького. Роботи веде управління капітального будівництва Львівського міськвиконкому. Прокладання колії по цій частині вулиці Дорошенка дозволить вирішити проблему „корків“, які постійно утворюються на вулиці Словацького між Дорошенка та Коперніка .
Ситуація ускладнюється тим, що на місці нової колі розташовані комунікації Укртелекому, що розташований поблизу. Олександр Сендега та Любомир Буняк вже звернулися до Укртелекому з проханням забрати свої комунікації з вулиці Дорошенка на цій дільниці “Якщо вони не погодяться, то трамвайна колія буде проведена, але тоді не будемо відповідати за дії і за роботу їхніх мереж” – заявив заступник начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Петро Хаба. Поки що Укрелеком не погоджується.
Загальна вартість робіт – 9 млн.грн. У цю суму входить реконструкція вулиці Дорошенка – з прокладкою безшумної колії та оновленням інженерних мереж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *