ОСТАННІ НОВИНИ

Форум демократичних сил пройде на вулиці

|

Сьогодні зранку представникам “Нашої України” усно відмовили у наданнні зали велотреку СКА для проведення форуму демократичних сил області. Про це повідомив під час прес-конференції керівник представництва блоку у Львівській області Петро Олійник. “Представники Західного оперативного командування під час наради сьогодні зранку відмовили у наданні зали, незважваючи на те, що ми уклали з ними договір і перерахували кошти” – підкреслив він. Водночас народний депутат підкреслив, що жодної письмової відмови він досі не отримав.

За словами Петра Олійника, жодних підстав для цього не було, оскільки проведені експертизи свідчать про те, що на велотреку СКА можна проводити масові заходи. Петро Олійник заявив, що оскаржуватиме дії військових у суді, як і обіцяв раніше.

Водночас він заявив, що обласна адміністрація пропонувала менші приміщення для проведення форуму, однак вони могли вмістити максимум 1000 осіб, а вже роздано 4 тисячі запрошень. Відтак було прийнято рішення зібрати людей біля велотреку о 12.00 і звідти пішою ходою іти до центру міста. Відповідні заявки про це оформляються. Організатори подали дві кінцеві точки походу – площу перед оперним театром або площу перед обласною радою, бо не впевнені, що їм щось не заборонять.

За словами П.Олійника, охорону громадського порядку будуть здійснювати 500 працівників УВС та 100 ліцензованих охоронців від “Нашої України”. Крім того, громадський порядок будуть забезпечувати волонтери від “НУ”, одягнуті в однострої.

Також П.Олійник повідомив, що сьогодні зранку податківці обійшли автоколони області і погрожуючи перевірками вимагали від керівників автопідприємств не везти учасників форуму з районів області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *