ОСТАННІ НОВИНИ

Будівельні роботи на Кавалерідзе поки що призупинено

|

Будівельні роботи на спірній земельній ділянці на Сихові призупинено, повідомив сьогодні під час прес-конференції голова профспілки ВАТ “Іскра” Михайло Дацюк. “Позавчора чотири представники нашого підприємства зустрічалися з першим заступником міського голови Василем Кравцівим, який обіцяв, що будівельні роботи буде припинено. Будувати припинили лише сьогодні, хоч досі на ділянці стоять палі і одна машина” – сказав він.

За його словами, вчора Кравців відмовився організувати зустріч представників “Іскри” з Любомиром Буняком і вони цього теж не робитимуть – “якась гордість все ж є”. Хоч будівельні роботи сьогодні призупинено, М. Дацюк не впевнений, чи це надовго.

Яу повідомив голова профспілки “Іскри”, до своїх вимог працівники підприємства додали ще одну вимогу – не підвищувати ціни на тепло, водопостачання і електроенергію. Об’єднання профспілок Львівщини також виступило проти чергового підвищення тарифів, яке запропонував у своїх листах перший заступник мера Василь Кравців, а тому цю вимогу додали до вимоги про повернення у постійне користування “Іскрі” земельної ділянки по вулиці Теслюка – Кавалерідзе.

За словами голови Ради ЛОО “Укрелектропрофспілки” Володимира Яремка, позавчора на засіданні вони також підписали заяву про підтримку ВАТ “Іскра”, згідно з якою Львівська обласна організація профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України залишає за собою право представляти соціально-економічні інтереси трудового колективу “Іскри”. А якщо ситуація не зміниться, вони обіцяють інші рішучі дії в межах чиного законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *