ОСТАННІ НОВИНИ

До річниці Листопадового Зриву пластуни відтворять події 85-річної давності

|

Відділ роботи з молоддю Львівської міської ради повідомив програму заходів святкування 85-ї річниці Листопадового Зриву у Львові. 31 жовтня о 16.00 розпочнеться теренова гра пластових куренів. Під час проведення теренової гри буде відтворено хід подій у Львові зранку 1-го листопада 1918 року, юнацтво ознайомиться з історичними місцями, іменами і подіями Листопадового чину, буде практично перевірено знання історичного минулого, вправности і вмілості молодих.
Уночі гра припиниться, з 12 ночі до 7 ранку пластуни зберуться на стійку на Личаківському кладовищі, Марсовому полі та пантеоні УГА. З 8-ї години відновиться теренова гра. 0 14-й пластові курені покладуть вінки до могил воїнів УГА, а о 15.30 проведуть Акт примирення українського та польського народів на Личаківському кладовищі.
Завершиться святкування молодіжним концертом в Першому українському театрі для дітей та юнацтва (початок о 18.00). Відбудеться вечір авторської пісні патріотичної тематики і стрілецького спрямування молодих виконавців, що представляють молодіжні організації міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *