ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак все ще не має квартири у Львові

|

Голова львівської обласної ради Михайло Сендак спростував закиди з боку СДПУ (о) в нецільовому використанні коштів з обласного бюджету. За його словами, йдеться не про якусь приватну власність, а про службову квартиру для голови обласної ради, якою він зможе користуватися тільки на час перебування на цій посаді. “З цього приводу було три рішення президії обласної ради, але я по сьогодні їжджу на роботу з Дрогобича до Львова і назад” – підкреслив Михайло Сендак і додав, що отримати службове житло було би незле з огляду на наближення зими.

Що є стосується вимог есдеків перевірити фінансово-господарську діяльність обласної ради, то М.Сендак заявив, що він готовий надати усі потрібні документи для перевірки, але її мають здійснювати уповноважені органи, а не представники СДПУ (о).

Сьогодні представники СДПУ (о), що пікетували обласну раду, вимагали притягнути М.Сендака до відповідальності за буцім то нецільове використання коштів на суму 470 тисяч гривень, які нібито пішли на купівлю квартири для голови обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *