ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори форуму демократичних сил у Львові чекають на провокації

|

Представники блоку “Наша Україна” заявляють про підготовку провокацій з боку СДПУ (о) під час проведення Форуму демократичних сил, що запланований у Львові на 1 листопада. Про це під час прес-конференції повідомив керівник представництва блоку у Львівській області Петро Олійник. “Ми отримуємо інформацію з інших областей про те, що СДПУ (о) готує людей, щоби вислати їх для організації провокацій під час Форуму демократичних сил 12 листопада” – зазначив він. Зокрема, журналістам представили запит народного депутата України Василя Червонія до голови Рівненської ОДА з вимогою перевірити інформацію про те, що у рівному готують до відправлення у Львів до 300 осіб для вчинення провокації під час Форуму. Крім того, аналогічні повідомлення надходять з Волинської, Закарпатської областей та з Києва.

Петро Олійник повідомив, що сьогодні зранку представники блоку провели зустріч з головою Львівської обласної адміністрації Олександром Сендегою, під час якої було обговорено проблеми забезпечення безпеки під час проведення форуму. Ще одна нарада буде проведена сьогодні увечері.

П.Олійник зазначив, що громадський порядок охоронятимуть не лише представники служби безпеки блоку “Наша Україна”, адже йдеться про скупчення значного числа осіб – планується до 5 тисяч учасників форуму.
Представники правоохоронних органів будуть залучені до охорони громадського порядку й керівники силових структур уже повідомлені про провокації, що готуються.

За його словами, також є інформація про те, що запрошення на форум уже почали активно скуповувати і найвища ціна за таке запрошення становила 30 гривень. “Це наводить на думку, що провокацій можна чекати не лише біля велотреку, де буде встановлено великий монітор, але й усередині велотреку” – підкреслив Петро Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *