ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці поділилися досвідом зі школярами

|

До сьомої річниці від дня створення Державної податкової адміністрації України ДПІ у місті Львові вирішила ознайомити з особливостями податкової системи школярів. На “День відкритих дверей” податківці запросили учнів середніх шкіл № 49, 51, 77, 87 та “Сихівської” гімназії.
Специфіку роботи податківців намагалися передати юному поколінню перший заступник начальника ДПІ у м. Львові Роман Дякунчак та перший заступник начальника Головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Львові Іван Гілета. Зокрема, Іван Гілета навів школярам конкретні цифри. За дев’ять місяців поточного року працівниками податкової міліції виявлено 110 злочинів. Ними ж порушено 3 кримінальні справи за фактом ухилення від сплати податків на суму 500 тисяч гривень та 6 кримінальних справ, де йдеться про приховування понад мільйона гривень.
Дітей ознайомили з історією виникнення податкової системи, з підрозділами структури, їхніми завданнями та досягненнями. Працівники підрозділу фізичного захисту продемонстрували учням прийоми боротьби та свою екіпіровку.
На закінчення зустрічі податківці провели серед школярів конкурс на знання податкового законодавства. Найкмітливіші серед дітей отримали призи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *