ОСТАННІ НОВИНИ

Італійські підприємці вивчають у Львові можливості українського ринку

|

Сьогодні відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Степана Лукашика з представниками італійської фірми “Євроіндом”, повідомляє прес-служба ОДА. Зустріч мала консультативний характер: підприємці вивчають можливості виходу на український ринок.

Цей діловий візит став можливим завдяки інтернет-конференції “Львів – Фрайбург”, яка відбулася напередодні Інвестиційного ярмарку – 2003. Потенціал нашої області, яку під час “прямого мосту” представляли заступники голови ОДА Степан Лукашик та Іван Стефанишин, директор Львівської обласної виставки АПК “Львів – Експоцентр” Зеновій Солоненко, зацікавив учасників Фрайбузької виставки. Результатом цього і стало сьогоднішнє встановлення ділових контактів.

Львів – перше місто в Україні та на теренах країн СНД, яке стало об’єктом уваги італійських підприємців. На зустрічі в облдержадміністрації йшлося про започаткування діяльності на наших теренах фірми “Сінетіка” – однієї з найвідоміших у світі меблевих фірм. Капітал зазначеної фірми успішно працює в різних країнах Європи, в тому числі у наших найближчих сусідів, зокрема на ринках Словаччини – в містах Братіслава і Кошіце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *