Віталій Бондарчук: «Я буду звертатися в прокуратуру і в поліцію, щоб притягнути до відповідальності депутатів міської ради Львова»

|

Боєць Збройних сил України Віталій Бондарчук про те, як у міській раді Львова йому відмовили у виділенні вільної земельної ділянки, не пояснивши причину:

bondarchuk

«Я особисто знайшов вільну земельну ділянку з повним переліком документів, які потребує Львівська міська рада. Ця земельна ділянка не перебуває ні у власності, ні у користуванні. Подав це все через ЦНАП на розгляд міської ради 13 листопада минулого року, щоб вони підготували ухвалу, винесли на сесію, і проголосували за неї, або надали мотивовану відмову. Дуже довго це все розглядалося. Згідно із законодавством, у місячний термін це не було зроблено: відповідь прийшла аж у лютому цього року… Це була відписка. Я записався на прийом до міського голови. Пан Андрій Садовий зустрічається зі мною і каже: «Я вам цю земельну ділянку не дам. В будь-якому разі я її продам, відповідно, використаю ці кошти на потреби громади». Я казав йому, що він чинить незаконно

Потім я подав до суду, щоб визнати бездіяльність міської ради протиправною та зобов’язати управління земельних ресурсів підготувати ухвалу, а сесії Львівської міської ради розглянути цю ухвалу та винести рішення по ній. Виграв я цей суд, апеляцію міська рада не подавала.  18 червня 2016 року це рішення набуло законної сили, але виконувати його ніхто не поспішає досі.  Управління земельних ресурсів підготувало цю ухвалу. До чергового засідання сесії 14 липня ухвалу не встигли підготувати. А вже 15 вересня було наступне засідання, і в останні дні вони «впихнули» її додатковим питанням в порядок денний. Але перш, ніж виносити ухвалу на голосування, вона проходить процедуру погодження. Вони збирали підписи управлінь, подали на комісії. 15 вересня було голосування, і рада вирішила не голосувати. З 54 присутніх в залі депутатів  45 відмовились голосувати. Таким чином, рішення не прийнято, земельна ділянка не передана. Тобто нібито і не відмовлено, але немає ухвали про задоволення. І далі без жодного руху.

Це все, я так розумію, була вимога товариша Садового – мера міста Львова.  Він дав таку вказівку через своїх підлеглих провести роботу з комісіями, щоб ті не рекомендували депутатам приймати ухвалу.

Я буду звертатися в прокуратуру і в поліцію, щоб притягнути до відповідальності всіх, хто не голосував цю ухвалу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *