Богдан Бондаренко: «Сьогодні бронзова медаль для мене як платинова»

Андрій Котенський

|

Український легкоатлет, що спеціалізується в стрибках у висоту, чемпіон світу, рекордсмен України про «вистраждану» бронзову нагороду Олімпіади в Ріо:

116

«Якби мені десять днів тому сказали, що виграю бронзу, засмутився б. На той момент був у найкращій своїй формі. Але якщо б почув це три дні тому, не повірив би. Я сильно захворів, була висока температура. Лікарі призначили курс антибіотиків, який закінчився якраз у день кваліфікації. Тож сьогоднішній результат – це результат після довгого лікування. А бронзова медаль для мене як платинова…

Першою думкою було приймати антибіотики, збирати сумку і їхати додому. Був дуже засмучений. Але потім зібрався і вирішив боротися до кінця, адже це Олімпіада, вона один раз на чотири роки і недаремно ж ми тренувалися увесь цей час.

Я завжди пропускаю спроби, але сьогодні це було особливо потрібно робити… Не можна було і завий раз розминатися, робити бодай який зайвий рух. Якщо на дві перші спроби у мене ще були сили, то потім їх не вистачило. Було дійсно дуже складно. Дорогою на стадіон міряв температуру, була 37,5. Випив знеболююче, жарознижуюче – і пішов на розминку.

У тому що залежить від мене, я зробив максимум. У секторі виклався на сто відсотків, залишив там здоров’я. Поки що не знаю, чим це закінчиться. Після кола пошани лежав 15 хвилин і не міг встати, оскільки крутилася голова», – цитує Б. Бондаренко сайт ФЛАУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *