Володимир Парасюк про тих хто «косить» від армії

|

Сотник Майдану Володимир Парасюк про чоловіків-резервістів, які «косять» від армії та хабарників лікарів:

«Зателефонувала мені сестра і розповіла, що наш спільний знайомий отримав повістку у військкомат. Він як резервіст підлягає мобілізації.

Замість того, щоб зголоситись у військкомат, він дав хабара лікарю і наша медицина вигадала йому якусь суперфантастичну хворобу, через яку його до війська не взяли.

Я хотів би подивитись в очі тому лікареві і запитати, чи дуже його врятують гроші, якщо путінські найманці постукають до нього в двері, будуть ґвалтувати його жінку чи вбивати дітей? Думаю, цей лікар перший буде кричати, чому армія його не захищає. А армії нема. Вона хворіє фантастичними хворобами, які ви вигадали за 30 срібняків.

Дорогі українці, може вже досить! Те, що війна на сході, не означає, що решта України може з байдужістю за всім спостерігати, брати/давати хабарі, ділити посади, поводити себе так ніби нічого не сталось. Україна наш спільний дім і якщо не зупинимо путіна на Донбасі, вже завтра він буде в Галичині.

А стосовно мого знайомого… Скотино, можливо на твоє місце мобілізували якусь дуже хорошу людину, можливо батька, який залишив маленьких дітей, можливо сина, який єдиний в старих батьків, а можливо молодого хлопчака, який ще життя не бачив. Але ця добра людина не понесла хабара, щоб «відкосити», а пішла виконувати свій чоловічий обов`язок – захищати Батьківщину. Можливо, цей чоловік загине, але загине як ГЕРОЙ, а ти житимеш як нікчема та останнє лайно», – написав В. Парасюк у Фейсбук.

Фото: Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *