Маркіян Лубківський, директор турніру Євро-2012 в Україні, про майбутнє львівського стадіону

Львівський портал

|

Сьогодні всі питання як до Львова так і до інших міст мають операційний характер. Зараз вже розуміло, що будівництво об`єктів буде завершено і слід думати над операційною складовою і ми разом в міськими владами та центральною владою працюємо над вирішенням цих проблем.

Щодо можливих ризиків, то я не назвав би це ризиками, щоби не бентежити громадськість, це радше питання технічного плану, які потребують вирішення. Їх є дуже багато, але всі ці питання можна вирішити, якщо працювати швидко та якісно.

Якщо говорити у прив`язці до Львова, то це, насамперед, облаштування навколишньої території. Роботи ведуться. Потрібно розуміти, яким чином будуть прокладені шляхи, яким чином будуть рухатися людські потоки — це головні питання. А ще одне серйозне питання — яким чином житиме стадіон після Євро, хто гратиме на цьому стадіоні, як він буде управлятися. Об`єкт дуже складний, тому про це потрібно думати вже сьогодні.

Зараз вже працює на стадіоні операційний директор, він формує команду. Операційна складова має кілька сегментів — інженерні комунікації, має бути людина, відповідальна за це, питання безпеки та заходів на стадіоні, а ще — питання кетерінгу, тобто обслуговування глядачів.

Сьогодні команда в зародковому стані, вона має набиратися досвіду, ми допомагаємо їм побувати на ключових матчах в Європі і найголовніше — якомога швидше закінчити будівництво і розпочати тестування стадіону. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *