Володимир Гірняк, депутат Львівської міської ради від партії «Україна соборна», про збір підписів за демонтаж пам’ятників катам України

Львівський портал

|

«У 2007 році було підписано указ президента України продемонтаж всіх символів радянської епохи і цей указ ще ніхто не скасовував насьогодні. Натомість зараз ми маємо встановлення пам’ятника Сталіну в Запоріжжі,а крім того, практично у всіх великих містах стоять пам’ятники Леніну, Косіору та іншим комуністичним злочинцям.

Тому ми звертаємося до Президента України щодо виконанняцього указу і хочемо, щоби це було масово. Зараз ми збираємо підписи у Львові,потім наші активісти збиратимуть їх по інших областях – в Івано-Франківську,Тернополі, Києві та інших містах. І коли цих підписів стане багато, то мипредставимо їх Президенту, щоби він побачив, як українська громада ставиться дотаких символів. Я переконаний, що більшість українців , свідомих українців,абсолютно проти того, щоби ці символи й надалі жахали всіх нас і майбутні покоління».

Нагадаємо, сьогодні партія «Україна соборна» розпочала збірпідписів за демонтаж пам’ятників та пам’ятних знаків особам, причетним доорганізації та проведення Голодомору і політрепресій в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *