Степан Кубів, голова ЛОО «Фронт змін», депутат Львівської обласної ради, про висунення на посаду голови облради Олега Панькевича

Львівський портал

|

«Депутати від «Фронту змін» підтримають кандидатуру Олега Панькевича на посаду голови Львівської обласної ради. Нами задекларована позиція, яка була прийнята політрадою партії про те, що політична сила, яка отримає найбільшу підтримку на виборах, повинна очолити Львівську облраду.

«Свобода» отримала найбільшу довіру, як серед львів’ян, так і серед жителів області. Відтак ми дотримуємося нашого рішення – політична сила, яка отримала найбільшу довіру, вправі формувати усі керівні органи. Ми цей принцип декларували ще до виборів і треба бути послідовним і відповідальним за свої слова.

Позиція «Фронту змін» також зрозуміла – ми в опозиції до влади. Відтак сьогодні навіть у сесійній залі символічно зайняли місце «Свободи». Також ми не претендуватимемо на посади заступників голови Львівської облради та на керівництво у найбільш скандальних комісіях – земельній, комунального майна, приватизації, екологічній. Це також рішення ради партії.

Ми претендуємо на представництво у комісіях ради лише для виконання програмних засад нашої політичної сили. Нам достатньо мати цей інструмент, щоб виконувати свої програмні засади. Йдеться про комісії освіти, культури, медицини, законності. У нас фахове середовище – це доктори наук, кандидати, доценти, люди з досвідом, успішні, які будуть виконувати обіцянки і програму партії, котру декларували перед виборами. Ми в опозиції, але коли говоримо про Львівщину, про місцеве самоврядування, то, звичайно, наша політична сила буде підтримувати все, що стосується покращення якості життя людини, що стосується створення робочих місць, інновацій, інвестицій. Ми будемо підтримувати рішення облради, коли йтиметься про розвиток наукоємної економіки.  

Щодо фігури Панькевича, то я його давно знаю. Ми працювали минулого скликання у бюджетній комісії. Він людина принципова, фахова, відповідає за слово й загалом відповідальний».

Нагадаємо, сьогодні під час першого засідання новообраної Львівської обласної ради лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок висунув кандидатуру Олега Панькевича на посаду голови ради. Олег Панькевич став єдиним кандидатом на посаду голови Львівської облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *