ОСТАННІ НОВИНИ

«Ніч у Львові». Ми знаємо, що ви робитимете цими вихідними

Соломія ГРИГОР'ЄВА

|

Вже традиційна збірка подій «Ніч у Львові» бере свій початок з 2011 року, коли це було просто промоакцією. Зараз ж це ціла феєрія заходів, в які поринають всі мешканці та гості Львова. Двічі на рік (у липні та листопаді) більшість музеїв, храмів, галерей і театрів залишаються відкритими до ночі та наповнються цікавим культурним життям.

З кожним роком кількість подій у ці дні (а точніше ночі) все збільшується, а їх наповнення все більше дивує відвідувачів своєю неординарністю. Унікальні концерти, вистави та екскурсії  не лише захоплюють глядачів, а й змушують закохатися у наше місто все сильніше.

Чим ж дивуватиме цьогорічна «Ніч у Львові»? Кількома словами й не описати. Та ми й не збираємось, а просто ознайомлюємо вас з повною та детальною програмою «Ночі у Львові» літа 2018 року. А вже ви самі вирішите, що для вас найцікавіше та куди варто сходити цими вихідними :)

ПРОГРАМА

13 ЛИПНЯ, П’ЯТНИЦЯ:

16:00-18:00 в Італійському дворику (ресторан Casa Leone) – Фортепіанна музика в Італійському подвір’ї;

17:00 – 17:25 та 17:30 – 17:55 у Бібліотеці ЛНМУ ім. Данила Галицького (вул. С. Стрільців, 6) – Кураторська екскурсія виставкою плакатів «Дивися. Знайомся. Пишайся!» у палаці Бадені. Виставка плакатів – частина інформаційного проекту «Гордість міста», що покликаний систематично висвітлювати досягнення видатних містян різних національностей, які прославили Львів у світі. Виставка експонується у палаці графів Бадені, де сьогодні функціонує бібліотека ЛНМУ ім. Данила Галицького. Відвідувачі матимуть змогу оглянути виставку й пишно оздоблені читальні зали палацу. Вхід вільний.

17.00-22.00 у Домі Франка – Львівському національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка (вул. І. Франка, 150) – Виставка живопису «Пленерні мотиви Остапа Патика». Живописець Остап Патик народився у Львові 1964 року в сім’ї відомого українського художника Володимира Патика, закінчив Львівську академію мистецтв. Викладає проектування, рисунок та живопис на кафедрі дизайну Львівського лісотехнічного університету. Його роботи є у приватних колекціях та музеях України, США, Китаю, Німеччини, Іспанії, Франції, Туреччини, Єгипту, Бельгії та інших країн світу. Краєвиди, які художник фіксував у численних творчих подорожах, натюрморти, абстрактні композиції – все позначене особливою пластикою, інтенсивним колоритом й експресивною манерою письма. Львів’ян запрошують поринути в емоційний світ Остапа Патика.

18:00-20:00 в Італійському дворику (ресторан Casa Leone) – Ніч «Віртуозів Львова» – балетне дійство. Квартет солістів академічого камерного оркестру «Віртуози Львова», керівник оркестру – Сергій Бурко. Учасники: провідна солістка Львівського національного академічного театру опери і балету ім. С Крушельницької, лауреат премії Пісарева – Евгенія Коршунова. Перший соліст Націонільної опери України, заслужений артист України – Олексій Потьомкін.

18:00-19:30 у Домі Франка – Львівському національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка (вул. І. Франка, 150) – Концерт барокової музики у виконанні Ars Quatro. Ars Quatro (Ярослав Ільницький, Ольга Корчинська, Володимир Савка та Юрій Гуран) виконуватимуть твори Франца Антона Гофмайстера, віденського композитора кінця XVIII – початку XIX століття, сучасника Й.Гайдна і В.А.Моцарта. Вхідний квиток – 25 грн.

18:00, 19:30, 21:00 (три екскурсії, кожна з яких триватиме 40-50 хв) у Домі Франка – Львівському національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка (вул. І. Франка, 150) – Театралізована екскурсія «Візит до Франків». Це буде мандрівка у часі, так би мовити, екскурс у минуле, що дозволить гостям відчути себе співучасниками Франкової епохи. Ба більше, познайомитися із подружжям Франків – Ольгою та Іваном, які от щойно перебрались жити у свій омріяний будинок на вул. Понінського, оглянути віллу, почути від самого письменника та його дружини про їхнє життя і побут, про їхніх діточок. Дорогі друзі, ваш візит стане для господарів великою приємністю. Іван та Ольга Франки з радістю чекають вас до себе у гості. Вартість екскурсії – 50 грн.

18:30-00:00 на вул. Театральній, 11 (вхід з просп. Свободи) – Екскурсії підземеллям Гарнізонного храму Св. Апп. Петра і Павла. Запрошуємо відвідати перші та найбільші підземелля Львова! Нові зали, нові експонати, нові історії, заплутані коридори, унікальні макети вигляду давнього міста та багато іншого! Поблукаємо? :) Примітка: екскурсії проходитимуть щопівгодини. Вартість – 20 грн (дорослий), 15 грн (студенти), 10 грн (школярі), дошкільнята – безкоштовно.

19:00-20:00 у Кав’ярні-галереї “Штука”, (вул. Котлярська, 8 (бічна вул. Шпитальної) – Фортепіанні версії українських популярних мелодій у виконанні Олексія Програма: Pianoboy «Кохання», «Родина»; Скрябін «Спи собі сама», «Старі фотографії»; Бумбокс «Бета-каротин», «Люди»; Океан Ельзи «Не питай», «Квітка», «Холодно»; СКАЙ «Тебе це може вбити»; Друга ріка «Три хвилини», «Дотик». Вхід вільний.

19:00-22:00 у Музеї Скла (пл. Ринок, 2) – Огляд експозиції за акційною ціною – лише 5 грн!

19.00-20.30 та 21.00-22.30 зустріч біля фонтану Нептуна біля Ратуші (пл. Ринок, 1) – Театралізована шоу-екскурсія «Львів крізь століття». Шоу-екскурсія, під час якої кожні півгодини відвідувачів зустрічатимуть історичні персонажі (бургомістр, еврей Мойша, літописець, батяри, барон жебраків). Цікаві розповіді, жарти, танці, пісні, солодкі сувеніри… Також обіцяють безкоштовну дегустацію коктейлів. Вартість екскурсії – 90 грн.

19:00-21:00 біля Оперного театру – Екскурсія кнайпами Львова із паном Збишком, під час якої Ви дізнаєтесь, що таке слово «кнайпа» та звідки воно походить, що таке мордовня та верборація, хто такий пан малодобрий, про одне таємне та водночас добре знане місце у Львові та багато іншого цікавого про львівські кнайпи. Всі три дні. Ціна – 40 грн за попереднім записом, 50 грн на місці.

19:00-21:00 на вул. Братів Рогатинців, 5 – Джазова музика у вегетаріанському арт-кафе “Green”.

19:30 та 21:00 на пл. Ринок, 1 – Пішохідна екскурсія з Ільком Лемком «Львів – місто кохання». Тривалість – 50 хв. Початок: пл. Ринок, 1, біля Чудо поїзда. (до 40 осіб). Реєстрація обов’язкова. Контактний номер телефону: 050 072 02 25. Вартість – 40 грн.

19:45-23:00 у Музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького (вул. Чернеча Гора, 1) – Нічна феєрична театралізована екскурсія «Обрядові забави на Петра». Як розповів у понеділок, 9 липня, директор музею Роман Назаровець, екскурсія має бути дуже насиченою та тематичною. У церкві Св. Михаїла (пам’ятка народної архітектури 19 ст.) можна буде дізнатися більше про апостолів Петра і Павла та про особливості петрівського посту. Вузькими стежинами гаю пройти до хати музиканта та під супровід давніх інструментів поспівати жартівливих пісень – петрівочок. Дівчатам завітати на «прочухрини» – веселі посиденьки не без користі. Хлопцям пізнати давнє ремесло – бондарство. Зустрітися із «щезником» та його підступною гостинністю. Потрапити на озеро сповнене чарами купальської ночі та романтичну фотозону. Іменинникам – прийняти святкові вітання. Стати учасником «Петрування» – колоритної забави з музиками, автентичними танцями, обрядовим частуванням із «чимось» для гумору, а також вбрати основний атрибут свята – вільху. Тривалість екскурсії – півтори години. Вартість – 100 грн. Квитки можна придбати ЛИШЕ ЗАЗДАЛЕГІДЬ онлайн або у касах за адресою: антикафе CoMMuna вул. Галицька 1 (2-й поверх) працює цілодобово, COME IN вул. С. Крушельницької.

20:00, 21:00, 22:00 та 23:00 в Інтерактивному музеї D.S.Таємна аптека (пл. Соборна, 1) – Вистава «Приворотне зілля Айкі Шоенштайна». “ПРИВОРОТНЕ ЗІЛЛЯ АЙКІ ШОЕНШТАЙНА” – переспів оповідання О.Генрі на львівський манер, підсолене місцевими історичними деталями від інтерактивного музею “D.S.Таємна аптека” з акторами Майстерні “Мистецький Простір”. Вартість квитка з особи: 130 грн. Бронювання квитків: за тел. 067 370 56 98 (з 9.30 до 20.00) та на сайті. Продаж квитків: в приміщенні аптеки (пл. Соборна,1).

20.00-21.00 у Музично-меморіальному музеї Соломії Крушельницькоїу Львові, (вул. С.Крушельницкьої, 23 (2-ий поверх) – Концерт «Viva la musica!». Концерт популярної музики західно-європейських композиторів за участю польських музикантів. Виконавці: Роберт Мойса (тенор), Александра Бубіч-Мойса (сопрано), Аґнеєшка Шульц-Бжиска (фортепіано), Кароль Жепецкі (ведучий). Вартість – 25 грн.

20:00-22:00 у Туристичній компанії «Андреоллі-тур» (пл. Ринок, 29 (внутрішній дворик) – Екскурсія «Справжній львівський трамвай з Австрійським Львовом». Вечірня екскурсія на справжньому львівському трамвайчику та пішохідна прогулянка Австрійською частиною міста. Вартість екскурсії (2 години): 160 грн – дорослі та 130 грн – діти до 13 років. Обов’язкове бронювання та оплата завчасно, телефон: 067-67-42-426.

20:00 на просп. Свободи, 24 – Аудіо-екскурсія Чудо-бус «Великий центр». Вартість – дорослий квиток – 60 грн, дитячий квиток – 30 грн.

20:00-00:00 у Львівському музеї історії релігії (пл. Музейна, 1) – Екскурсії підземеллями Домініканського монастиря. Екскурсії на 20.00, 21.00, 22.00, 23.00. Вартість – 30 грн з особи.

21:00 у Центрі Довженка (просп. Червної Калини, 81) – Кіно на даху. Вхід вільний

21:00 у Львівській обласній бібліотеці ім. Романа Іваничука (пл. Ринок, 9) – Нічна презентація книг «Стожар» і «Альянс» Ярини Каторож. Знайомство-фотосет з головною героїнею книги Анною/Ханною. Майстер-клас зі стрільби з луку. Боді-арт за мотивами графічного дизайну авторки книги Ярини Каторож. Гостей Бібліотеки на Ринку, 9 запрошують у доволі небезпечну мандрівку книжковим світом, де серед розкоші і ницості кожен іде назустріч найважливішій події – знайомству з самим собою! «Ми покажемо, що світло і темрява – абсолютно відносні поняття і лише сама людина обираю, яку сторону в собі проявляти і розвинути», – зазначають орагінізатори.

21:00 на пл. Ринок, 1 – Аудіо-екскурсія для дітей та дорослих «Львівські цікавинки». Тривалість: 50 хв. Вартість екскурсії: дорослий квиток – 40 грн, для дітей – 20 грн.

21:30, 22:00, 22:30 та 23:00 у Музеї “Личаківський цвинтар” (вул. Мечнікова, 33) – Нічна екскурсія Личаківським цвинтарем. Личаківський цвинтар – один з найбільших у Європі музеїв надмогильної скульптури і архітектури. Під час екскурсії відвідувачі побачать скульптури і каплиці ХІХ ст. у світлі місяця та дізнаються цікаву інформацію про Личаківський цвинтар. Тривалість: 1 год. Вартість: 35 грн.

22:00-23:00 у Меморіальному музеї тоталітарних режимів “Територія Терору” (пр-т Чорновола, 45 г) – Ніч у «Території Терору». Гостей чекає прогулянка музейним комплексом у світлі прожекторів сторожових веж. Під час заходу всі відвідувачі зможуть дізнатись історію львівського гетто та Пересильної тюрми № 25, які розташовувались на місці музейного комплексу протягом 1941-1944 рр. та 1944-1955 рр. Вхід вільний. Для реєстрації на екскурсію потрібно телефонувати за номером: 096-78-35-096.

22:00-00:00 на Чудо-поїзді (пл. Ринок, 1) – Аудіо-екскурсія Чудо поїздом «Малий центр». Тривалість – 50хв. Вартість – дорослий квиток – 40 грн, дитячий – 20 грн.

22:30-23:30 на пл. Ринок – Офіційне відкриття Ночі у Львові. Музично-світлове дійство. Участь візьмуть близько 40 музикантів.

10:00-01:00 у Парку Івана Франка, вул. Листопадового Чину. – НІЧ В ПАРКУ
Фуд-корт: 10:00-02:00.
Спортивна галявина:
10:00-12:00 – Заняття з провідними фітнес тренерами Львова;
12:00-18:00 – Настільний теніс;
12:00-19:00 – Бамбербол.
Дитяча галявина:
12:00-18:00 – Інтерактивна програма з аніматорами від дитячих центрів «Веселий вулик» та «Манюня».
Арт-майстерня:
12:00-17:00 – Майстер-клас з гончарства;
15.00-18.00 – Створення ляльки-мотанки з Роксоляною Садовою;
15:00-18:00 – Майстер – клас з декоративного живопису «Розпис ангеликів» від Центру дитячої та юнацької творчості Сихівського району.
Ротонда:
19:30-01:00 – Проект «танці в альтанці».

14 ЛИПНЯ, СУБОТА:

13:00-19:00 у Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського (вул.І.Франка, 154, дворик) – Night in the Musem. Party in the Garden of Muzey Mykhayla Hrushevsʹkoho, Оpen air music, Soft drinks and 4 Djs, Kids & family Friendly.

14:00 у Музеї етнографії та художнього промислу (пр. Свободи, 15) – Творчий звіт поетичного об’єднання “Парасолька на п’ятьох”. Цей львівський клуб поетів об’єднав три з половиною років тому, у грудні буремного 2013, тих, хто забажав своїм красним словом спільно відстоювати свій шлях та шлях свого міста до Європи. Зараз у клубі 10 поетів та піснярів.

18:00 у Першому театрі (вул. Гнатюка, 11) – Прем’єра вистави «Прекрасні, прекрасні, прекрасні часи». Історія розвертається у повоєнній Австрії кінця 50х років. Головні герої – четверо підлітків з різних соціальних верств – сімей робітників, заможних підприємців та колишнього СС-овця. Протиставляючи власний досвід батьківському, вони прагнуть пізнати кохання, віднайти власне місце у світі та усвідомити сутність насилля. Квитки в касі театру.

18:00-19:00 у Кав’ярні-галереї “Штука”, (вул. Котлярська, 8 (бічна вул. Шпитальної) – “Joe Cocker&Co”, вечір фортепіанних каверів Миколи Лахмана. Вхід вільний. Програма: David Guetta – Without you ft. Usher; Justin Timberlake – Say something; Ed Sheeran – Perfect; LP – Lost on you; LP – Muddy Waters; Scorpions – Still loving you; Pink Floyd – Comfortably numb; Eric Clapton – Layla; Joe Cocker – Unchain my heart; Bob Dylan – Knocking on heaven’s door; Sting – Fragile.

18.30-00.00 на вул. Театральній, 11 (вхід з просп. Свободи) – Екскурсії підземеллям Гарнізонного храму Св. Апп. Петра і Павла. Відвідання перших та найбільших підземелль Львова! Нові зали, нові експонати, нові історії, заплутані коридори, унікальні макети вигляду давнього міста та багато іншого! Примітка: екскурсії проходитимуть щопівгодини. Вартість – 20 грн (дорослий), 15 грн (студенти), 10 грн (школярі), дошкільнята – безкоштовно.

19:00-21:00 біля Оперного театру – Екскурсія кнайпами Львова із паном Збишком, під час якої можна буде дізнатися, що таке слово «кнайпа» та звідки воно походить, що таке мордовня та верборація, хто такий пан малодобрий, про одне таємне та водночас добре знане місце у Львові та багато іншого цікавого про львівські кнайпи. Початок о 20:00 біля Оперного. Всі три дні. Ціна – 40 грн. за попереднім записом, 50 грн. на місці.

19:00-22:00 у Музеї Скла (пл. Ринок, 2) – Огляд експозиції за акційною ціною – лише 5 грн!

19:00-20:30 та 21:00-22:30 зустріч біля фонтану Нептуна біля Ратуші (пл. Ринок, 1) – Театралізована шоу-екскурсія «Львів крізь століття». Шоу-екскурсія, під час якої кожні півгодини гостей зустрічатимуть історичні персонажі (бургомістр, еврей Мойша, літописець, батяри, барон жебраків). Цікаві розповіді, жарти, танці, пісні, солодкі сувеніри… На відвідувачів чекає безкоштовна дегустація коктейлів. Вартість екскурсії – 90 грн.

20:00-20:45 у Садибі Меморіального музею Станіслава Людкевича (вул. С.Людкевича, 7 (подвір’я) – «Якби зострілися ми знову». Тарас Шевченко у спогадах сучасниць. Літературно-музична композиція за творами Тараса Шевченка і спогадами Н. Кибальчич, В. Рєпніної, А. Ускової, Л. Полусмакової та В.Карташевської. Автор композиції, режисер – акторка Першого театру Олена Крилова. Музичне оформлення – Леся Шкап’як. Участь беруть актриси Першого театру. Вхід – 30 грн.

20:00 на Чудо-поїзді (пл. Ринок, 1) – Аудіо-екскурсія Чудо-бусом «Великий центр». Вартість – дорослий квиток – 60 грн, дитячий квиток – 30 грн.

20:00-21:00 у Кав’ярні-галереї “Штука”, (вул. Котлярська, 8 (бічна вул. Шпитальної) – Концерт «Lviv Street DBand». Гості кав’ярні «Штука» матимуть нагоду послухати концерт «Lviv Street DBand» (контрабас, дві скрипки і кахон). Вхід вільний.

20:00-22:00 у Туристичній компанії «Андреоллі-тур» (пл. Ринок, 29 (внутрішній дворик) – Екскурсія «Справжній львівський трамвай з Австрійським Львовом». Вечірня екскурсія на справжньому львівському трамвайчику та пішохідна прогулянка Австрійською частиною міста. Вартість екскурсії (2 години): 160 грн – дорослі та 130 грн – діти до 13 років. Обов’язкове бронювання та оплата завчасно, телефон: 067-67-42-426.

20:00-00:00 у Львівському музеї історії релігії (пл. Музейна, 1) – Екскурсії підземеллями Домініканського монастиря. Екскурсії на 20.00, 21.00, 22.00, 23.00. Вартість – 30 грн з особи.

20:00, 21:00, 22:00 та 23:00 в Інтерактивному музеї D.S.Таємна аптека (пл. Соборна, 1) – Вистава «Приворотне зілля Айкі Шоенштайна». «Приворотне зілля Айкі Шоенштайна» – переспів оповідання О.Генрі на львівський манер, підсолене місцевими історичними деталями від інтерактивного музею “D.S.Таємна аптека” з акторами Майстерні “Мистецький Простір”. Вартість квитка з особи: 130 грн. Бронювання квитків: за тел. 067 370 56 98 (з 9.30 до 20.00) та на сайті. Продаж квитків: в приміщенні аптеки (пл. Соборна,1).

21:00 на пл. Ринок, 1 – Аудіо екскурсія для дітей та дорослих «Львівські цікавинки». Тривалість 50 хв. Вартість екскурсії: дорослий квиток – 40 грн, для дітей – 20 грн.

21:00 на пл. Ринок, 1 – Пішохідна екскурсія з Ільком Лемком «Львів – місто кохання». Тривалість – 50 хв. Початок: пл. Ринок, 1, біля Чудо-поїзда. (до 40 осіб). Вартість – 40 грн. Реєстрація обов’язкова. Контактний номер телефону: 050 072 02 25.

21:00 – 23:00 в Італійському дворику (ресторан Casa Leone) – The time of opera або Opera Tales. 3 солісти під супровід піаніно. Костюмоване шоу. Задіяні балкони.

21:30, 22:00, 22:30 та 23:00 у Музеї “Личаківський цвинтар” (вул. Мечнікова, 33) – Нічна екскурсія Личаківським цвинтарем. Личаківський цвинтар – один з найбільших у Європі музеїв надмогильної скульптури і архітектури. Під час екскурсії відвідувачі побачать скульптури і каплиці ХІХ ст. у світлі місяця та дізнаються цікаву інформацію про Личаківський цвинтар. Тривалість: 1 год. Вартість: 35 грн.

22:00 у Центрі Довженка (просп. Червоної Калини, 81) – Моновистава «Лондон». Це п’єса про білоруського сантехніка Гєну, що потрапляє в Лондон. Досько досліджує поняття патріотизму через співставлення досвідів головного героя вдома (у Мінську) і на чужині (у Лондоні). Поетизуючи рутину і буденність, Досько натякає, що батьківщина – це місце повторюваності щоденних практик, що викликають почуття безпеки і комфорту, а ретельна боротьба з міськими нечистотами є, часом, найвищою формою патріотизму. Автор ніжно і тонко описує реалії сучасного Мінська. Лондон постає як нарізаний слайдами і змішаний з внутрішніми переживаннями туристичний путівник. Вхід вільний.

22:00 у Львівському органному залі (вул. С.Бандери, 8) – Популярна органна музика. Неймовірне поєднання флейти й органа можна буде почути у концерті Ігоря та Олени Мацелюх. Сімейний дует зачарує слухачів неординарним виконанням творів Петра Чайковського, Едварда Гріга, Клода Дебюссі. Звучатимуть також органні шедеври Крістофера Пардіні, Ференца Ліста, Жана Алена та інших. Олена Мацелюх – орган. Ігор Мацелюх – флейта Пана. Квитки можна придбати: у касі Органного залу, онлайн на Gastroli.ua, у понад 20-ти касах Львова. Вікові обмеження: 7+. Телефон для довідок: 098 871 0180.

22:00-00:00 у Парку Івана Франка, вул (Листопадового Чину) – НІЧ В ПАРКУ
Фуд-корт: 10:00 – 02:00.
Спортивна галявина:
10:00-12:00 – Заняття з провідними фітнес тренерами Львова;
12:00-18:00 – Настільний теніс;
12:00-19:00 – Бамбербол.
Дитяча галявина:
12:00-18:00 – Інтерактивна програма з аніматорами від дитячих центрів «Веселий вулик» та «Манюня».
Арт-майстерня:
12:00-17:00 – Майстер-клас з гончарства;
15.00-18.00 – Створення ляльки-мотанки з Роксоляною Садовою;
15:00-18:00 – Майстер – клас з декоративного живопису «Розпис ангеликів» від Центру дитячої та юнацької творчості Сихівського району.
Ротонда:
13:00-14:00 – Розваги від дитячого розважального центру «Веселий вулик»;
14:00-15:00 – Вікторина від Олега Пригоди;
15:00-16:00 – Бейбі-диско – міні диско;
16:00-17:00 – Розваги від дитячого клубу «Манюня»;
17:00-19:00 – Студія танцю «Карамель»;
19:00-20:30 –«Літній Dj сет в Ротонді» з дуже Радіо.
Галявина кіноклубу:
20:30-02:00 – 10:00-02:00 – Показ фільмів.

15 ЛИПНЯ, НЕДІЛЯ:

12:00 у Першому театрі (вул. Гнатюка, 11) – Дитяча вистава «Рукавичка». Вистава для дітей за мотивами п’єси Оксани Думанської. В ролі акторів працівники ПАТ «Кредобанк».

18:00-19:00 у Кав’ярні-галереї “Штука”, (вул. Котлярська, 8 (бічна вул. Шпитальної) – «Summertime», за фортепіано Олексій Карпенко. Гості кав’ярні «Штука» матимуть нагоду послухати збірку танцювальних і джазових мелодій у виконанні Олексія Карпенка. Вхід вільний.

18:00 у Першому театрі (вул. Гнатюка, 11) – Прем’єра вистави «Прекрасні, прекрасні, прекрасні часи». Історія розвертається у повоєнній Австрії кінця 50х років. Головні герої – четверо підлітків з різних соціальних верств – сімей робітників, заможних підприємців та колишнього СС-овця. Протиставляючи власний досвід батьківському, вони прагнуть пізнати кохання, віднайти власне місце у світі та усвідомити сутність насилля. Квитки в касі театру.

19:00 у Львівському органному залі (вул. С.Бандери, 8) – Орган і фортепіано. Розкішний дует Олени Мацелюх та Меланії Макаревич у Львівському органному залі. Орган і фортепіано – самодостатні інструменти, кожен з яких може замінити цілий оркестр. А тепер уявіть собі ці два «оркестри» в одному концерті. Тривалість: понад годину. Квитки можна придбати: у касі Органного залу, онлайн на Gastroli.ua, у понад 20-ти касах Львова. Вікові обмеження: 7+.

19:00-21:00 біля Оперного театру – Екскурсія кнайпами Львова із паном Збишком, під час якої можна буде дізнаєтесь, що таке слово «кнайпа» та звідки воно походить, що таке мордовня та верборація, хто такий пан малодобрий, про одне таємне та водночас добре знане місце у Львові та багато іншого цікавого про львівські кнайпи. Початок о 20:00 біля Оперного. Всі три дні. Ціна – 40 грн. за попереднім записом, 50 грн. на місці.

19:00-22:00 у Музеї Скла (пл. Ринок, 2) – Огляд експозиції за акційною ціною – лише 5 грн!

19.00-20.30 та 21.00-22.30 зустріч біля фонтану Нептуна біля Ратуші (пл. Ринок, 1) – Театралізована шоу-екскурсія «Львів крізь століття». Шоу-екскурсія, під час якої кожні півгодини гостей зустрічатимуть історичні персонажі (бургомістр, еврей Мойша, літописець, батяри, барон жебраків). Цікаві розповіді, жарти, танці, пісні, солодкі сувеніри… Також відвідувачам обіцяють безкоштовну дегустацію коктейлів. Вартість екскурсії – 90 грн.

19.30-00.00 у Гарнізонному храмі Св.Апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11) – Екскурсії галереями Гарнізонного храму Св. Апп. Петра і Павла. Протягом екскурсії відвідувачі зможуть піднятись на галереї храму і побачити місце, де молились учні давнього єзуїтського колегіуму, дмухнути в труби старовинного органу та дізнатись про таємниці колишнього єзуїтського костелу! Примітка: екскурсії відбуватимуться щогодини. Вартість: 15 грн (загальний та студенти) 5 грн (школярі), дошкільнята – безковно.

20:00 на Чудо-поїзді (пл. Ринок, 1) – Аудіо-екскурсія Чудо-бусом «Великий центр». Вартість – дорослий квиток – 60 грн, дитячий квиток – 30 грн.

20:00-21:00 у Кав’ярні-галереї “Штука”, (вул. Котлярська, 8 (бічна вул. Шпитальної) – «Мелодії з кіно», за фортепіано Олексій Карпенко. Звучатимуть улюблені мелодії з кіно у виконанні піаніста Олексія Карпенка. Вхід вільний.

20:00-00:00 у Львівському музеї історії релігії (пл. Музейна, 1) – Екскурсії підземеллями Домініканського монастиря. Екскурсії на 20.00, 21.00, 22.00, 23.00. Вартість – 30 грн з особи.

20:00, 21:00, 22:00 та 23:00 в Інтерактивному музеї D.S.Таємна аптека (пл. Соборна, 1) – Вистава «Приворотне зілля Айкі Шоенштайна». “ПРИВОРОТНЕ ЗІЛЛЯ АЙКІ ШОЕНШТАЙНА” – переспів оповідання О.Генрі на львівський манер, підсолене місцевими історичними деталями від інтерактивного музею “D.S.Таємна аптека” з акторами Майстерні “Мистецький Простір”. Вартість квитка з особи: 130 грн. Бронювання квитків: за тел. 067 370 56 98 (з 9.30 до 20.00) та на сайті. Продаж квитків: в приміщенні аптеки (пл. Соборна,1).

21:00 на пл. Ринок, 1 – Аудіо-екскурсія для дітей та дорослих «Львівські цікавинки». Тривалість 50 хв. Вартість екскурсії: дорослий квиток – 40 грн, для дітей – 20 грн.

21:00-22:00 в Італійському дворику (ресторан Casa Leone) – Романси Верді. Солістка Львівської Опери заслужена артистка України Світлана Мамчур. В програмі романси Верді.

20:00-21:30 у Центрі Довженка (просп. Червоної Калини, 81) – Jazz Night in Lviv Dovzhenko Centre. Bardun Trio.

22:00-23:00 у Львівському органному залі (вул. С.Бандери, 8) – Органні твори Й.С. Баха. Квитки можна придбати: у касі Органного залу, онлайн на Gastroli.ua та у понад 20-ти касах Львова.

22:00-00:00 на Чудо-поїзді (пл. Ринок, 1) – Аудіо-екскурсія Чудо-поїздом «Малий центр». Тривалість – 50хв. Вартість – дорослий квиток – 40 грн, дитячий – 20 грн.

10:00-02:00 у Парку Івана Франка (вул. Листопадового Чину) – НІЧ В ПАРКУ
Фуд-корт: 10:00 – 02:00.
Спортивна галявина:
10:00-12:00 – Заняття з провідними фітнес тренерами Львова;
12:00-18:00 – Настільний теніс;
12:00-19:00 – Бамбербол.
Дитяча галявина:
12:00-18:00 – Інтерактивна програма з аніматорами від дитячих центрів «Веселий вулик» та «Манюня».
Арт-майстерня:
12:00-17:00 – Майстер-клас з гончарства;
15.00-18.00 – Створення ляльки-мотанки з Роксоляною Садовою;
15:00-18:00 – Майстер – клас з декоративного живопису «Розпис ангеликів» від Центру дитячої та юнацької творчості Сихівського району.
Ротонда:
13:00-14:00 – Розваги від дитячого розважального центру «Веселий вулик»;
14:00-15:00 – Вікторина від Олега Пригоди;
15:00-16:00 – Бейбі-диско – міні диско;
16:00-17:00 – Розваги від дитячого клубу «Манюня»;
17:00-19:00 – Ірландські танці;
19:00-20:30 – Виступ гурту.
Галявина кіноклубу:
20:30-02:00 – 10:00-02:00 – Показ фільмів.

ВАЖЛИВО: у програмі можливі зміни, тому перш ніж йти на якусь подію, варто перевірити на сайті lviv.travel чи вона все відбудеться. Слідкуйте за оновленнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *