Як розумно купити квартиру у Львові

Степан ПОСУНЬКО, для Львівського порталу

|

Вкладення в нерухомість на сьогодні лишається одним з кращих варіантів. При цьому сьогодні, якщо підійти з розумом, вкладення можуть стати необтяжливими для майбутнього власника квартири та ще й з вигодою отримати сучасне житло.

Компанія ЕКО-ДІМ – одна з найбільших будівельних компаній Львова, визнана за опитуваннями забудовником №1 у Львові протягом останніх років, пропонує актуальні можливості придбання сучасних квартир в новобудовах Львова.

orna

«Традиційно на початку літа ми розпочинаємо акційні пропозиції в рамках «Літні ціни на квартири». Це добра нагода зекономити на купівлі квартири для тих, хто шукає собі нове житло, – говорять в компанії «ЕКО-ДІМ». – До цієї акційної ціни компанія також пропонує можливість розтермінування оплати без відсотків до кінця будівництва та знижки при повній оплаті. Загалом ціни на квартири починаються від 10 900 гривень за квадратний метр. Саме потужна виробнича база дозволила компанії утримати ціну в гривнях, не прив’язуючись до курсу валют. Так само зараз ми маємо можливість корегувати ціни завдяки власному виробництву будівельних матеріалів, пропонуючи завжди оптимальний варіант вартості без зниження якості  робіт», – говорить Роман Бук, директор АН «ЕКО-ДІМ».

Варто зауважити, що сьогодні ЕКО-ДІМ активно впроваджує сучасні рішення як у фінансовій політиці, так і в підходах до самого будівництва і квартир.

«Проектанти, архітектори та будівельники приділяють особливу увагу плануванню, енергоефективності, облаштуванню прибудинкової території і внутрішньому обладнанню. Ми застосовуємо принцип втілення розумних рішень в житловому будівництві, який дозволяє створювати не просто квадратні метри, але сучасне житло з усіма перевагами сучасних технологій та продуманого міського простору.»

На сьогодні компанія ЕКО-ДІМ, яка минулого року здала в експлуатацію 4 житлових комплекси, пропонує квартири в нових житлових будинках.

Вже зараз є можливість ознайомитися та зарезервувати квартири в проектованому будинку в центрі міста по вулиці Балабана або 2-ій черзі в будинку по вулиці Стуса.

Будинок по вулиці Орній відносять до одних з найцікавіших в районі проспекту Чорновола-вулиці Варшавської комплексів. Він знаходиться неподалік вже зданого будинку по вулиці Варшавській та будинку по вулиці Під Голоском, де завершується будівництво.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *