ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках здаватимуть кров: як записатись на донацію

Олег Дерев'янко

|

У четвер, 31 жовтня, мешканці Львівської ТГ можуть здати кров у Винниках, на вул. Галицька, 46А, що поруч з храмом Святої Софії. Донація відбудеться у Мобільному центрі крові. Про це Львівському порталу повідомили організатори проєкту «Твоя кров. Моє життя. Наша перемога».

Донація крові відбудеться з 09:00 до 12:00. Крім того, Мобільний центр крові має:

  • п’ять ліжок для зручного та безпечного процесу донації;
  • місце для відпочинку після процедури;
  • зручні умови та сучасне обладнання для зберігання та транспортування донорської крові.

На донації вас будуть супроводжувати команда медичних фахівців з Міського центру служби крові КП «Першого територіального медичного об’єднання Львова», щоб забезпечити вашу комфортну донацію. Після цього ви зможете випити запашну каву та смачно поїсти.

Медики закликають усіх, хто не має протипоказань, долучатися до донорського руху, аби рятувати життя на фронті й у тилу.

Проєкт реалізується за підтримки Першого територіального медичного об’єднання Львова та інших організацій. Реєстрація доступна за посиланням.

Перш ніж реєструватися, переконайтеся, що ви не маєте абсолютних чи тимчасових протипоказань до донорства. Правильно підготуйтеся до процедури, аби зберегти гарне самопочуття.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: «Твоя кров. Моє життя. Наша перемога»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *