ОСТАННІ НОВИНИ

БЕБ Львівщини вилучило електронні сигарети вартістю 15 млн грн

Маркіян Рой

|

Детективи Теруправління БЕБ у Львівській області викрили канал розповсюдження контрабандних підакцизних товарів на території Івано-Франківщини та Київщини. Під час обшуків вилучили електронні сигарети вартістю 15 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили в Бюро економічної безпеки України.

Встановлено, що група осіб організувала переміщення електронних сигарет в пунктах пропуску Львівської та Волинської областей поза митним контролем. Підакцизна продукція потрапляла на територію України від постачальника, що знаходиться на території однієї з країн ЄС.

Одноразові електронні сигарети та нікотиновмісні рідини для електронних випаровувачів продавали у групах в месенджері Telegram. Замовлення кінцевим споживачам відправлялось поштою.

Детективи БЕБ провели обшуки на території Київської та Івано-Франківської областей. В результаті обшуків в транспортних засобах, складах та за адресами проживання фігурантів співробітники Бюро вилучили понад 27 000 тис. шт. електронних сигарет, рідини до них, пристрої для електронних випаровувачів тощо. Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить понад 15 млн грн.

Триває досудове розслідування, призначено низку судових експертиз.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *