ОСТАННІ НОВИНИ

Сили ППО збили 40 із 50 російських безпілотників

Олег Дерев'янко

|

У ніч проти 24 жовтня окупанти атакували Україну двома крилатими ракетами Х-22, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 та 50 «Шахедами» і безпілотниками невстановленого типу. Сили ППО знищила 40 дронів. Про це Львівському порталу повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Так, російські війська запустили дві ракети Х-22 із літаків Ту-22М3 над акваторією Чорного моря, ракети Х-59 – із повітряного простору Брянської області, а БпЛА – з Орла, Курська та тимчасово окупованого Криму.

Повітряний напад відбивали авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони.

Станом на 08:30 підтверджено збиття 40 ворожих дронів у Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Черкаській, Кіровоградській, Київській, Полтавській та Чернігівській областях.

Ще сім російських безпілотників локаційно втрачено, один дрон залишається в повітряному просторі України, ще 2 – повернули у напрямку росії та Білорусі.

У Повітряних силах додали, що ворожі ракети не досягли своїх цілей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *